• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Anti Diefstal Rugzak (0)

Neem al uw waardevolle spullen veilig mee in een Anti-Diefstal Rugzak van o.a Tigernu®. Vóór 13:00u besteld, morgen Gratis Bezorgd! Anti Diefstal Tassen. Tassen met Moderne Look. Waterdicht. Scherp Geprijsd.
Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Anti Diefstal Rugzak

Met een anti-diefstal rugzak ben je zakkenrollers te slim af. 

Wanneer je met een tas vol waardevolle spulletjes erin rondloopt, heb je helaas altijd de kans dat je slachtoffer wordt van diefstal. Natuurlijk kun je deze kans enigszins verkleinen door bijvoorbeeld je tas altijd in de gaten te houden of de meest waardevolle spullen niet in een vakje te stoppen dat niet afsluitbaar is. En gelukkig bestaan er ook anti-diefstal rugzakken om onze veiligheid een handje te helpen!

Een anti-diefstal rugzak is zo ontworpen dat het voor dieven moeilijk is om de tas open te maken en je spullen te jatten. Er zijn verschillende merken op de markt die dergelijke rugzakken maken en Tigernu is misschien wel de bekendste producent. Deze tassen zijn namelijk gemaakt van snijvast materiaal. Dieven snijden dus niet zomaar een anti-diefstal tas open. Ook maken de verborgen vakken en sluitingen het voor zakkenrollers moeilijker om toegang tot je spullen te krijgen. Zo biedt een anti-diefstal rugtas je extra veiligheid.

Lees meer