• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Annuleren / Retourneren

CJchoice | Annuleren of Retourneren

Het is mogelijk uw bestelling te annuleren. Wij verzoeken dit altijd z.s.m. aan ons per email door te geven onder vermelding van uw bestelnummer. Hoe eerder we namelijk uw annulering ontvangen, des te eerder we de verwerking kunnen stopzetten. Bestellingen die al verwerkt zijn, kunnen niet meer worden geannuleerd. U kunt bij ontvangst wel de artikelen retour sturen. Bekijk hiervoor ons retourbeleid. Eventuele verzendkosten zijn dan voor eigen rekening en worden niet aan u geretourneerd. Zodra uw bestelling succesvol is geannuleerd, komt uw betalingsverplichting te vervallen. Eventuele betalingen worden dan zo snel mogelijk teruggestort. Het termijn van terugstorten varieert per betaalmethode.

Uw bestelling geannuleerd door CJchoice.nl

In enkele gevallen komt het voor dat we genoodzaakt zijn uw bestelling te annuleren. Een artikel of een bestelling kan om verschillende redenen geannuleerd worden:

 • Het artikel is (toch) niet leverbaar
 • De adresgegevens zijn onduidelijk of incorrect
 • Als een bestelling is geannuleerd, dan komt uw betalingsverplichting te vervallen of u ontvangt het al betaalde bedrag terug.

Retourneren

Het is altijd mogelijk dat het door u bestelde product niet aan uw verwachting of wens voldoet. U heeft een bedenktermijn van 14 dagen. Wanneer u ontevreden bent over uw aankoop dan kunt u, binnen de bedenktermijn van 14 dagen, aangeven dat u wilt afzien van uw aankoop. Nadat u heeft aangegeven dat u afziet van de koop heeft u nog 14 dagen de tijd om producten terug te sturen. Als uw retourzending voldoet aan de voorwaarden (zie onderstaand), kunt u vervolgens het geld terug krijgen.

Randvoorwaarden

Het artikel dient onder de volgende voorwaarden retour gestuurd te worden:

 • Retourformulier (zie onderaan de pagina) bijvoegen
 • Binnen 14 kalenderdagen na levering dient de koper te hebben aangegeven dat hij van de koop afziet of de koper heeft het product binnen deze termijn geretourneerd.
 • Compleet en onbeschadigd
 • Ongebruikt 
 • In de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk (hier mag niet op geschreven worden)
 • Producten die speciaal voor u zijn vervaardigd, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.
 • Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden we ons het recht de schade in rekening te brengen.
 • Om hygiënische redenen zijn make-up en clip-ins (nephaar) uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Retourkosten

Wanneer u een artikel wenst te retourneren dan kunt u deze zelf terug brengen naar het magazijn van CJchoice. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Aan het retour sturen van producten zijn helaas wel kosten gebonden. Deze worden niet door ons vergoed. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Afhankelijk van het product kunt u deze per PostNL of transportbedrijf naar CJchoice op laten sturen. Deze kosten variëren per product.

Binnen hoeveel dagen het aankoopbedrag terug?

Wanneer we uw retour in goede orde hebben ontvangen kunt u binnen 14 dagen het geld retour verwachten op uw rekening.

Retourformulier

U kunt uw retour eenvoudig aanmelden via een retourformulier.

 

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.