• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bezorgen / Afhalen

CJchoice | Bezorgen

Voor bestellingen is het wel zo handig als deze bij u thuis bezorgd worden. U heeft bij CJchoice de keuze om uw producten aan huis te laten bezorgen of om deze af te halen. Bij de bezorging van onze artikelen maken we gebruik van twee vervoerders. Afhankelijk van het gewicht, de aantallen en de grootte van het pakket wordt een vervoerder door ons geselecteerd.

Bezorgen op waddeneilanden

Wanneer u op een van de Waddeneilanden woont, dan wordt uw bestelling binnen de geschatte levertijd aan de vervoerder aangeboden die uw bestelling overbrengt naar het betreffende eiland. Het kan dus zijn dat uw bestelling op de Waddeneilanden een langere levertijd zal hebben. Doorgaans dient u rekening te houden met een vertraging van twee werkdagen.

Afhalen

U kunt uw bestelling altijd zelf ophalen in Zeewolde. Afhalen is gratis en is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur. Ook bij zelf ophalen gelden onze levertijden. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dan kunt u uw bestelling dezelfde werkdag afhalen.

Levertijden

Bij alle artikelen worden levertijden aangegeven. Deze worden continu bijgewerkt en naar beste weten ingevuld. Zij zullen zoveel mogelijk in acht worden genomen. Zie voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden. Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.