• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tekst Hartjes (0)

Geweldige tekstplanken in verschillende kleuren, zoals, antique grey, antique white, taup, white, dark brown en naturel. De wandborden hebben fantastische teksten. De tekstborden zijn handgemaakt van hoogwaardig hout. 
Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Tekst Hartjes

Geweldige hartjes met tekst in verschillende kleuren, zoals, antique grey, antique white, taup, white, dark brown en naturel. De harten hebben fantastische teksten. De tekstharten zijn handgemaakt van hoogwaardig hout. 

Ze kunnen onderling dus licht afwijken van kleur en maat. De teksten zijn wit geschilderd (geen stickers). De tekstharten zijn leuk om aan de muur te hangen of ergens ter decoratie te plaatsen.

Deze geweldige tekstharten, wandborden en tekstplanken mogen niet ontbreken in uw interieur. Dit is de trend van het jaar. Ook leuk om weg te geven als Cadeau.

Artikelen vervaardigt van hout zullen altijd blijven werken.
Het is dan ook aan te raden om de artikelen van hout niet bloot te stellen aan hoge temperaturen. Denk hierbij dat u ze niet bij een kachel plaatst of achter een raam waar de felle zon op schijnt. Door hier rekening mee te houden zult u een lange tijd kunnen genieten van onze prachtige producten.

Lees meer