• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tekst Vlinder (0)

Geweldige vlinder met tekst in verschillende kleuren, zoals, antique grey, antique white, taup, white, dark brown en naturel. De vlinders hebben fantastische teksten.
Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Tekst Vlinder

Geweldige vlinder met tekst in verschillende kleuren, zoals, antique grey, antique white, taup, white, dark brown en naturel. De vlinders hebben fantastische teksten. De tekstvlinders zijn handgemaakt van hoogwaardig hout. 

Ze kunnen onderling dus licht afwijken van kleur en maat. De teksten zijn wit geschilderd (geen stickers). De tekstvlinders zijn leuk om aan de muur te hangen of ergens ter decoratie te plaatsen.

Deze geweldige tekstvlinders, wandborden en tekstplanken mogen niet ontbreken in uw interieur. Dit is de trend van het jaar. Ook leuk om weg te geven als Cadeau.

Artikelen vervaardigt van hout zullen altijd blijven werken.
Het is dan ook aan te raden om de artikelen van hout niet bloot te stellen aan hoge temperaturen. Denk hierbij dat u ze niet bij een kachel plaatst of achter een raam waar de felle zon op schijnt. Door hier rekening mee te houden zult u een lange tijd kunnen genieten van onze prachtige producten.

Lees meer