• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sluiers (0)

Wil jij een prachtige bruidssluier als finisching touch op je trouwoutfit? Ontdek dan het uitgebreide assortiment sluiers van CJchoice.nl.
Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Sluiers

Wil jij een prachtige bruidssluier als finishing touch op je trouwoutfit? Ontdek dan het uitgebreide assortiment sluiers van CJchoice.nl. In het verleden werd een sluier voornamelijk gedragen als symbool van zuiverheid en onschuld. De sluier is een traditioneel bruidsaccessoire.

Bruidssluiers op kam

Bruidssluiers op kam zijn ideaal voor elke bruid. De meeste sluiers hebben een haarkam en deze zijn heel gemakkelijk, stevig in het bruidskapsel te verwerken. Hierdoor hoef je je de gehele dag geen geen zorgen te maken dat je korte of lange bruidssluier afwaait of –valt. CJchoice.nl heeft bruidssluiers op kam in diverse kleuren, zoals wit en ivoor. Daarnaast heb je natuurlijk een ruime keuze aan modellen en details, zoals lange en korte bruidssluiers, sluiers met parels, of sluiers met kant. Wij hebben sluiers op kam in moderne en luxe uitvoeringen, enkel of dubbel, maar ook in klassieke en romantische stijl. De keuze is helemaal aan jou. Wij kunnen de sluiers uit eigen voorraad leveren.

Uiteraard hebben wij ook bruidssluiers zonder haarkam. Deze kunt u geheel naar eigen wens in het haar doen. Sommige bruidjes kiezen voor een bruidssluier zonder kam, zodat deze los over het hoofd heen gedragen kan worden. Een bruidssluier zonder kam kan ook heel gemakkelijk in het haar verwerkt worden. Met name in opgestoken haar kan een sluier zonder haarkam ideaal gedragen worden, omdat de sluier dan gemakkelijk in het haar gestoken kan worden, zonder dat er een haarkam in de weg zit.

De kleur

Twijfel je over de kleur? De wens is een bruidssluier in dezelfde kleur als de trouwjurk. Is uw trouwjurk wit, dan past hier een witte bruidssluier bij. Wit is echt spierwit, zo wit als printerpapier en ivoor is net van het wit af (iets gelig wit).

Je kunt alle bruidssluiers eenvoudig en snel online bestellen. Wij hebben een groot assortiment diverse bruidsaccessoires. Gratis verzending!

✓ Gratis verzending in NL
✓ Ruim assortiment Bruidssluiers

Lees meer