• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bruidegom (17)

Kleur
Ga jij binnenkort trouwen en ben jij op zoek naar trouwaccessoires voor de bruidegom? Ontdek dan het uitgebreide assortiment van CJchoice.nl, zoals stropdassen, manchetknopen, dasspelden en riemen.
Manchetknopen in Geschenkdoos / Grooms Man
Manchetknopen in Geschenkdoos / Grooms Man
€2,95 €1,25
Manchetknopen in Geschenkdoos / Best Friends
Manchetknopen in Geschenkdoos / Best Friends
€3,95 €1,75
Manchetknopen & Dasspeld in Geschenkdoos / CJ50
Manchetknopen & Dasspeld in Geschenkdoos / CJ50
€11,95 €5,95
Toon 1 - 12 van 17

Bruidegom

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Dit moet de mooiste dag van je leven worden. Het zal fantastisch zijn dat alles goed verloopt op deze bijzondere dag en dat de bruid zal stralen van oor tot oor. Zo'n dag moet in één keer goed verlopen, want je kunt het niet zomaar even overdoen. Maar geen paniek, want op onze website www.CJchoice.nl kan je terecht voor bruidsaccessoires en natuurlijk ook voor accessoires voor de bruidegom, zoals riemen, stropdassen, manchetknopen en dasspelden.  

Hoewel samenwonen tegenwoordig een erg populaire manier is om een relatie vorm te geven, kiezen nog steeds veel mensen voor een huwelijk. De dag waarop de trouwerij plaats gaat vinden moet voor het bruidspaar uiteraard de mooiste dag van hun leven worden. Dat gegeven kan best wat stress opleveren. Trouwjurk, de bruidsmeisjes, de aankleding van de locatie, de sieraden, bruidsaccessoires, haar sieraden, om maar eens een paar onderwerpen te noemen waarover nagedacht dient te worden. Zoiets bedenk en regel je uiteraard niet in één dag en daar moet goed over nagedacht worden. Ook hangt er een financieel plaatje aan een bruiloft. Je kan het zo duur maken als je zelf wilt. Wij trachten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden voor de toekomstige bruidsparen voor een klein prijsje. 

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Dan is de zoektocht naar een mooie bruidsoutfit vast en zeker al begonnen. Bij www.CJchoice.nl weten we dat de stijl van de bruidegom net zo belangrijk is als de stijl van zijn bruid. Maak je outfit daarom compleet met prachtige details in de vorm van accessoires. Bekijk ons ruime assortiment stropdassen, riemen, dasspelden en manchetknopen en zorg er voor dat jouw outfit op de mooiste dag van je leven tip-top in orde is.

De bruidegom

De bruid is er vaak al maanden bezig met haar trouwjurk. Nu is het tijd dat ook de bruidegom aandacht gaat besteden aan zijn trouwkostuum met bijpassende accessoires. Je trouwpak met daarbij horende accessoires, zoals een riem, stropdas, manchetknopen en dasspeld moeten natuurlijk qua kleur passen bij de trouwjurk. 

Stropdas

Een prachtige bruid straalt op haar trouwdag nóg meer wanneer een stijlvolle man naast haar staat. Met name de laatste jaren zien we dat er steeds meer aandacht wordt besteed aan het uiterlijk van de bruidegom. Alles moet deze dag kloppen dus ook voor de man. 

Met de stropdassen van CJchoice.nl zal je zeker stralen op deze bijzondere dag. Wij hebben een uitgebreid aanbod. Of je nu op zoek bent naar een chique, klassieke of een kleurrijke stropdas, bij CJchoice.nl is de keuze zeer uitgebreid. Maar ook als u op zoek bent naar een stropdas voor een leuk feestje of voor het werk, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij CJchoice.nl kunt u terecht voor iedere gelegenheid. 

Manchetknopen

Wist je dat manchetknopen al sinds de 18e eeuw gedragen worden? Ook jouw voorouders waren fan van deze stijlvolle accessoire. En dat is niet zo vreemd want op een heel eenvoudige en snelle wijze kun je je overhemd subtiel pimpen met manchetknopen. En daar hoort natuurlijk een bijpassende dasspeld bij!

Dasspeld

De dasspeld mag uiteraard niet ontbreken aan dé perfecte outfit. Dit is tevens een praktische accessoire om ervoor te zorgen dat je stropdas op de juiste plaats blijft zitten. Een elegant en klassiek item dat extra “schwung” geeft aan jouw look. De gewenste plek om een dasspeld te dragen is ter hoogte van de vierde knoop. Wil je toch wat spelen met de hoogte? Zorg dat hij in ieder geval tussen de derde en vijfde knoop blijft.

Perfecte accessoires voor elke gelegenheid

De accessoires voor de bruidegom kunnen uiteraard ook casual gedragen worden. Stropdassen, manchetknopen, dasspelden en riemen die zowel op de mooiste dag van je leven gedragen kunnen worden, maar ook accessoires die een finishing touch geven op je outfit.

Bestel bij www.CJchoice.nl gemakkelijk en comfortabel vanaf de bank en pas de feestelijke kleding in alle rust thuis voor je spiegel!

Wij hebben voor ieder wat wils! 

Je kunt alle trouwartikelen en trouwaccessoires eenvoudig en snel online bestellen. Profiteer altijd van onze scherpe prijzen en gratis verzending in Nederland. Wij hebben een groot assortiment diverse bruidsaccessoires. Jouw dag begint bij CJchoice.nl!

✓ Gratis verzending in NL
✓ Ruim assortiment 

 

 

Lees meer