• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Manchetknopen & Dasspeld (3)

Kleur
Ga jij binnenkort trouwen en ben jij op zoek naar trouwaccessoires voor de bruidegom? Ontdek dan het uitgebreide assortiment van CJchoice.nl, zoals stropdassen, manchetknopen, dasspelden en riemen.
Manchetknopen in Geschenkdoos / Best Friends
Manchetknopen in Geschenkdoos / Best Friends
€19,95 €9,95
Manchetknopen in Geschenkdoos / Grooms Man
Manchetknopen in Geschenkdoos / Grooms Man
€19,95 €9,95
Manchetknopen & Dasspeld in Geschenkdoos / CJ50
Manchetknopen & Dasspeld in Geschenkdoos / CJ50
€39,95 €17,95
Toon 1 - 3 van 3

Manchetknopen & Dasspeld

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Dan is de zoektocht naar een mooie bruidsoutfit vast en zeker al begonnen. Bij www.CJchoice.nl weten we dat de stijl van de bruidegom net zo belangrijk is als de stijl van zijn bruid. Maak je outfit daarom compleet met prachtige details in de vorm van accessoires. Bekijk ons ruime assortiment stropdassen, riemen, dasspelden en manchetknopen en zorg er voor dat jouw outfit op de mooiste dag van je leven tip-top in orde is.

De bruidegom

De bruid is er vaak al maanden bezig met haar trouwjurk. Nu is het tijd dat ook de bruidegom aandacht gaat besteden aan zijn trouwkostuum met bijpassende accessoires. Je trouwpak met daarbij horende accessoires, zoals een riem, stropdas, manchetknopen en dasspeld moeten natuurlijk qua kleur passen bij de trouwjurk. 

Manchetknopen

Wist je dat manchetknopen al sinds de 18e eeuw gedragen worden? Ook jouw voorouders waren fan van deze stijlvolle accessoire. En dat is niet zo vreemd want op een heel eenvoudige en snelle wijze kun je je overhemd subtiel pimpen met manchetknopen. En daar hoort natuurlijk een bijpassende dasspeld bij!

Dasspeld

De dasspeld mag uiteraard niet ontbreken aan dé perfecte outfit. Dit is tevens een praktische accessoire om ervoor te zorgen dat je stropdas op de juiste plaats blijft zitten. Een elegant en klassiek item dat extra “schwung” geeft aan jouw look. De gewenste plek om een dasspeld te dragen is ter hoogte van de vierde knoop. Wil je toch wat spelen met de hoogte? Zorg dat hij in ieder geval tussen de derde en vijfde knoop blijft.

Perfecte accessoires voor elke gelegenheid

De accessoires voor de bruidegom kunnen uiteraard ook casual gedragen worden. Stropdassen, manchetknopen, dasspelden en riemen die zowel op de mooiste dag van je leven gedragen kunnen worden, maar ook accessoires die een finishing touch geven op je outfit.

Bestel bij www.CJchoice.nl gemakkelijk en comfortabel vanaf de bank en pas de feestelijke kleding in alle rust thuis voor je spiegel!

Wij hebben voor ieder wat wils! 

Je kunt alle trouwartikelen en trouwaccessoires eenvoudig en snel online bestellen. Profiteer altijd van onze scherpe prijzen en gratis verzending in Nederland. Wij hebben een groot assortiment diverse bruidsaccessoires. Jouw dag begint bij CJchoice.nl!

✓ Gratis verzending in NL
✓ Ruim assortiment 

Lees meer